Palvelut

CityParkin palvelut

Lippuautomaatit (luottokortti, kolikko, mobiilimaksu)

Helppokäyttöisellä ja luotettavalla lippuautomaatilla pysäköintimaksun suorittaminen on nopeaa ja mutkatonta. Lippuautomaatti mukautetaan tilaajan sen hetkisiin tarpeisiin ja automaatti mahdollistaa tarvittaessa myös kustannustehokkaan ja toimivan sopimuspysäköinnin alueella. Tarjoamme ratkaisun tilaajalle huolettomana palveluna, johon sisältyy kaikki automaatteihin liittyvät huoltotoimenpiteet ja tyhjennykset. Palveluun sisältyy myös mahdolliset muutostyöt maksuvaihtoehtojen osalta.

 

Puomiratkaisut

Tyylikkäillä puomiratkaisuilla saadaan hallittua pysäköintiä moniin eri tarkoituksiin. Puomien avulla alueelle pääsy voidaan sulkea ulkopuolisilta kokonaan tai alueella voidaan sallia lyhytaikainen pysäköinti. Maksutavat ja autojen tunnistaminen on omaa luokkaansa monipuolisuudessaan. Alueelle voidaan asentaa lippuautomaatti, jolloin maksu hoidetaan kolikoilla, kortilla tai vaikka alennuskupongilla helposti ja nopeasti. Vaihtoehtoisesti autot voidaan tunnistaa RFID:llä tai rekisterikilven tunnistuksella, jolloin saadaan nopeutettua ja helpotettua pysäköintiä entisestään. Puomiratkaisu tukee tehokkaasti alueen sopimuspysäköinnin valvontaa. Kun käyttöön otetaan lisäksi lupahallintasovellus se säästää myös aikaa henkilökunnalta.

 

Puomittomat halliratkaisut (kamera)

Maksullinen pysäköinti onnistuu kustannustehokkaasti puomittomissa ratkaisuissa helppojen ja luotettavien lippuautomaattien avulla. Vaihtoehtoisesti RFID:llä ja rekisterintunnistuksella saadaan sopimuspysäköinti hoidettua vaativissakin kohteissa. Valo-opasteilla helpotetaan pysäköintiä. Valo-opasteiden avulla toteutettu ratkaisu toimii kuten puomillinen. Poistaen kuitenkin esteen sisään ja ulosajossa tuoden vapautta liikkuvuuteen. Voidaan yhdistää lippuautomaatteihin, sopimus pysäköintiin (RFID:llä ja Online pysäköintilupahallinalla)

 

Online pysäköintilupahallinta / vuokraus

Online pysäköintilupa auttaa hallitsemaan vuokrapaikkoja ilman paperitöitä helpottaen nopeuttaen koko hallintaa. Soveltuu täydellisesti kiinteistöjen vuokralaisten ja asukkaiden pysäköinti paikkojen vuokraukseen. Poistaa työlään lupalappukäytännön ja ei enää unohtuneita lupalappuja tuulilasista, helpottaen asiakkaiden pysäköintiä ja tekemällä pysäköinnistä huolettomampaa.

 

Räätälöidyt ohjelmisto ja laitteistoratkaisut

Yritykseltämme löytyy ammattilaiset kaikkiin tarpeisiin oli kyse sitten hallista tai hiekkakentästä, puomeista tai ilman, maksullisesta tai vapaasta pysäköinnistä. Meiltä löytyy apu ja osaaminen saattamaan jo hankitut ratkaisut toimimaan tarpeiden mukaan tai suunnittelemaan kokonaan uudet järjestelmät, juuri teidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti helpompaan ja sujuvampaan pysäköintiin kustannustehokkaasti.

 

Pysäköintipaikkalaskurit (vapaat paikat)

Ei turhaa etsimistä vapaasta ruudusta, kun opasteilla löytyy vapaa paikka nopeasti. Paikkakohtainen laskenta ilmaisimilla, selkeillä opasteilla nopeuttaa pysäköintipaikan etsimistä ja vähentää polttoaineenkulutusta, siten vähentäen puolestaan hiilijalanjälkeä. Laskureiden tieto saadaan välitettyä teiden varsille dynaamisilla opasteilla ohjaamaan liikennettä pysäköintialueelle jo kauempaakin tuoden asiakkaat palveluiden luokse. Äänitoiminnolla varustetut paikkakohtaiset laskurit mahdollistavat suoramarkkinoinnin ja opastuksen pysäköijälle.